Settings

Faalangst

FAALANGST ?

Rijles hilversum

GRATIS

PROEFLES !!!

PROEFLES AANVRAGEN

Bel of app !!!

06 -53 68 97 76

In welke regio rijden we !


Rijschool Hilversum
Rijschool Bussum
Rijschool Huizen
Rijschool Naarden
Rijschool Laren
Rijschool Blaricum
Rijschool Eemnes
Rijschool Almere
Rijschool Baarn

Faalangst Rijlessen

Wil je graag je rijbewijs halen maar zit die vervelende angst je in de weg? Niets is zo vervelend als angst voor je rijexamen.het blokkeren, je klapt dicht, je hart gaat te keer.

Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan.Waneer je in de auto gaat zitten , weet je niets meer.Je bent zo zenuwachtig,dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten.Komt je dit bekent voor?Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat jij op een ontspannen manier leert autorijden door middel van een geduldige en persoonsgerichte begeleiding. Op deze manier krijg jij zowel de auto als de zenuwen geheel onder controle. Onze  rijlessen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Maar ook wat je nog moet leren.

Faalangst examen

Wanneer je rijlessen hebt gevolgd kan je de lessen afronden met een rijexamen. Bij dit examen krijg je een examen dat langer duurt dan een ‘reguliere’ examen.De examinator is speciaal getraind om om te gaan met leerlingen die last hebben van Rijangst.

Tarieven Faalangst rijlessen

De Tarieven  voor de rijlessen zijn bij ons hetzelfde als de reguliere rijlessen.

Let op de kosten voor het speciale faalangst-examen zijn echter wel iets hoger. 

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het volgen van autorijlessen met faalangst?Neem dan gerust contact met ons op.Wij vertellen je graag meer over onze lesmethoden voor leerlingen met faalangst en het faalangst rijexamen. Ook als je andere vragen hebt, kun je uiteraard contact met ons opnemen.Stuur ons gerust een e-mail! Bellen of appen kan natuurlijk ook : 06-53689776

Faalangst

    MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES
    begin met chatten !
    Hulp Nodig ?
    Hoi, Kan ik je helpen