Settings

 

Veelgestelde vragen !

FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 55,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap Pakket is een rijles zelfs €49,90.Bij het Startpakket is het €52,- per uur. Bij het Compleet Pakket is het €50,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen.

Gemiddeld heeft iemand 46 uur rijles nodig om het rijbewijs te halen (volgens CBR-onderzoek onder examenkandidaten in 2022). Dit verschilt natuurlijk per leerling. Je rijinstructeur kan je helpen inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Tip: laat je instructeur inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Mocht je niet genoeg hebben aan het aantal lessen die je in je pakket hebt dan kun je altijd rijlessen bijkopen. Dit doe je in overleg met jouw instructeur.

Je krijgt rijles in het Gooi en Vechtstreek waar je ook je praktijkexamen gaat doen. onze leerlingen komen voornamelijk uit de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren, maar ook uit Almere,Weesp, Amsterdam.

Ja, dat kan. Je kunt bijvoorbeeld ook vanaf je school of vanaf het station worden opgehaald.Onze leerlingen uit Weesp of Amsterdam worden meestal op Station Naarden-Bussum of Station Hilversum Centraal opgehaald.

Je krijgt elke les dezelfde instructeur en dezelfde lesauto. Je examen leg je ook af in dezelfde vertrouwde lesauto.

Je kan bij ons autorijles volgen van maandag t/m zondag. Variërend van 09.00 uur – 20.00 uur.

Nee in onze les auto's wordt niet grookt , rook je zelf dan kan je wel pauze houden om te roken.

Voordat wij je Tussentijdse Toets of een CBR-examen aanvragen dien je ons eerst toestemming te verlenen. Dat doe je door een machtiging. Hiervoor ga je naar de site mijncbr.nl en met je DigiD (jouw persoonlijke legitimatie voor overheidsdiensten). Je moet ons rijschoolregistratienummer ook invullen. Dit nummer is 7976x4 .

Een Gezondheidsverklaring vul je in, zodat het CBR kan beoordelen of je gezond genoeg bent om je rijbewijs te halen. Op de Gezondheidsverklaring staan vragen over je gezondheid. Die moet je eerlijk invullen. Als autorijder ben je namelijk verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en ook voor die van anderen.

Staat jou vraag er niet tussen?
STUUR ONS EEN BERICHT
Faq

 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen