Settings

Rijschool Laren

Rijlessen in Het Gooi en omstreken?

 

Snel Rijlessen in het Gooi en omstreken? Kom rijlessen bij Rijschool Rijles Academy ! Wij hebben al Jarenlang ervaring in het opleiden van leerlingen voor het behalen van het rijbewijs

Je kan bij ons terecht voor Losse rijlessen, maar je kan ook kiezen voor voordelige Pakketten. Ook bepaal je zelf hoe snel je het rijbewijs wilt halen en hoe lang je wilt lessen. Je kan dus je rijbewijs ook met spoed halen. Je kan bij ons al rijles nemen vanaf 16,5 jaar!

!!!! Een paar voordelen !!

vinkje

Spoedcursus rijbewijs

vinkje

 

Meerdere keren per week rijlessen

vinkje

Flexibel Lessen

vinkje

 

Betalen in termijnen mogelijk

vinkje

Persoonlijke aandacht!

vinkje

Scherpe Tarieven

rijschool Laren

2todrive

Ben je 16,5 jaar of ouder en zoek je een rijschool die jou in stappen opleidt tot een veilige en zelfstandige weggebruiker, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

RIJLES VANAF 16,5 JAARfaalangst

Kandidaten met Faalangst, Rijangst, Autisme en ADHD zijn bij ons welkom. Rijles Academy is gespecialiseerd in het begeleiden van deze kandidaten.

FAALANGST / RIJANGSTopfrislessen

Je bent in het bezit van een rijbewijs, maar je hebt al geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Wij stellen een les op maat voor je op.

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus rijbewijs

Ben je 16,5 jaar ? Sta je al lang te springen om achter het stuur te kruipen ? Je kan nu snel je rijbewijs halen bij ons via een spoedcursus rijbewijs 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


 

FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen