Settings

RijLessen

Opfris Rijlessen

Rijles hilversum

Gratis

Proefles !!!

PROEFLES AANVRAGEN

Bel of app !!!

06 -53 68 97 76

In welke regio rijden we !


Rijschool Hilversum
Rijschool Bussum
Rijschool Huizen
Rijschool Naarden
Rijschool Laren
Rijschool Blaricum
Rijschool Eemnes
Rijschool Almere
Rijschool Baarn

Opfrislessen autorijden

Wil je graag weer autorijden, maar zit die Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Neem dan Opfrislessen ! In deze cursus nemen we de basis door en alleen de onderdelen waar je moeite mee heb. Volg dan een aantal opfrislessen bij onze rijschool. Met een goed gevoel achter het stuur gaan, dat je het auto rijden helemaal beheerst tot in de puntjes.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus.Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of Heb je moeite met bepaalde Verkeerssituaties zoals snelweg of met bijvoorbeeld Parkeren.Wij kunnen een Les voor je samenstellen op maat. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.Wij vinden het belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt.Onze wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het leren met zelfinzicht zodat ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier weer kan worden gereden.

Hoe lang duurt een opfriscursus autorijden?

De duur of het aantal lessen is afhankelijk van uw behoefte of verschillende dingen wat u graag wilt oefenen.Wij verzorgen elke les op maat.

Tarieven Opfrislessen

De Tarieven voor Opfrislessen zijn bij ons hetzelfde als de reguliere rijlessen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het volgen van autorijlessen ? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons gerust een e-mail! Bellen of appen kan natuurlijk ook : 06-53689776

proefles

    MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES
    begin met chatten !
    Hulp Nodig ?
    Hoi, Kan ik je helpen