Settings

Rijschool Eemnes

Autorijbewijs Halen in Eemnes

Snel je autorijbewijs halen doe je bij Rijschool Eemnes. door meerdere keren per week te lessen, krijg je autorijden snel onder de knie. En kun je heel snel je Autorijbewijs halen.

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van ongeveer een uur, waarbij jij kennis maakt met je Rijinstructeur en met de Auto. Nadat je een uur hebt gereden, zal de Rijinstructeur de les met jou na bespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee. Een proefles kost €40,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen.

Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

Rijschool Eemnes

2toDrive

Je mag starten met autorijlessen als je 16,5 jaar bent. De tussentijdse toets of praktijkexamen mag je pas doen als je 17 jaar oud bent. Het theorie-examen kun je wel al halen vanaf je 16e. vanaf 18e mag je zelfstandig de weg op.

RIJLES VANAF 16,5 JAARFaalangst

Heb jij last van faalangst voor je examen? Last van rijangst tijdens het rijden? Geen Probleem! Wij hebben instructeurs die je kunnen helpen. Onze instructeurs nemen tijdens de rijlessen extra de tijd om jou te begeleiden. 

FAALANGST / RIJANGSTopfrislessen

Voel je weer zeker in het verkeer. De rijlessen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Tijdens de opfrislessen werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. 

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus rijbewijs

Snel je rijbewijs nodig en dus op zoek naar een spoedcursus Rijbewijs. Een spoedcursus rijbewijs behoort ook tot onze mogelijkheden. Dit is een uitstekend alternatief als je snel je rijbewijs nodig hebt. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen