Settings

Rijschool Bussum

Snel en voordelig je rijbewijs halen?

Woon jij in Bussum en wil je graag je rijbewijs halen? Dan moet je bij Rijles Academy zijn! Je krijgt professionele begeleiding waardoor je de kans op in een keer slagen groter maakt. Tijdens de rijlessen leer je hoe je een voertuig kunt bedienen. Je krijgt professionele begeleiding waardoor je de kans op in een keer slagen groter maakt. Tijdens de rijlessen leer je hoe je een voertuig kan bedienen. Wij hanteren de  lesmethode die bestaat uit vier fases, elke fase bestaat uit een aantal instructieonderdelen. Wanneer je de vier fases hebt doorlopen en voldoende zijn afgesloten dan ben je klaar voor het praktijkexamen.

Waarom Rijles Academy ?

vinkje

Gratis Proefles bij pakket afname !

vinkje

Hoog slagingskans

vinkje

Elke les vaste instructeur

vinkje

gespreid betalen is mogelijk

vinkje

Rijlessen voor maar € 45,-

vinkje

Persoonlijke aandacht

Rijschool Bussum

2todrive

Direct starten met rijlessen al mogelijk vanaf 16,5 jaar . vanaf je 17e mag je op examen en mag je officieel rijden met een begeleider. vanaf 18e mag je zelfstandig de weg op.

RIJLES VANAF 16,5 JAARFaalangst

Rijles Academy is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Wij hebben ervaren instructeurs die je helpen met je rijbewijs. 

FAALANGST / RIJANGSTopfrissen

Heb je moeite met bepaalde Verkeerssituaties. Neem Opfrislessen ! Wij kunnen een Les voor je samenstellen op maat. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus rijbewijs

Heb je weinig tijd en wil je snel je rijbewijs halen ? bij Rijles Academy krijg je met een spoedcursus meerdere rijlessen per dag en week. Een spoedcursus rijbewijs is handig als je snel je rijbewijs wilt halen. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen