Settings

 

Haal snel en voordelig je Autorijbewijs bij Rijles Academy !

 

Zoek jij een goedkope rijschool waarbij kwaliteit hoog op het lijstje staat? Dan moet je bij Rijles Academy zijn.

Wij garanderen je dat deze betaalbare prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit van de rijles. Maak gebruik van de Proefles om onze rijschool uit te testen en kennis te maken.

Waarom Kiezen voor Ons ?

Faalangst-Instructie, Rijangst, Autisme/ADHD begeleiding

Voordelige Pakketten

Betaling in termijnen mogelijk

Direct starten vanaf 16,5 Jaar

Rijopleiding op Maat

Hoog Slagingspercentage

Engelstalig mogelijk

Altijd dezelfde rijinstructeur

Geen wachttijden

Flexibele tijden ( avond en weekend )

Autorijbewijs

2todrive

2todrive

Iedereen mag vanaf 16,5 jarige leeftijd beginnen met rijlessen en het theorie examen,  Zodra je 17 jaar word mag je je praktijk examen doen. Als je slaagt mag je tot je 18 jaar rijden onder begeleiding van door jouw zelf gekozen coach(es).

RIJLES VANAF 16,5 JAARfaalangst/rijangst

Faalangst? Rijles Academy is gespecialiseerd in faalangst rijlessen in het Gooi en Omgeving. Plan snel je gratis proefles in . Angst voor Rijlessen ? Rijles Academy heeft ervaren instructeurs die je helpen met je Rijbewijs.

FAALANGST / RIJANGSTopfrissen

Als je een (langere) tijd weinig of niet hebt gereden of als je niet meer 100% zeker voelt in bepaalde verkeerssituaties, zoals parkeren, rijden op snelwegen, onbekende wegen, centrum, of als je rijvaardigheid en verkeerskennis wilt opfrissen.

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus rijbewijs. Je gaat dan meerdere keren per week / meerdere uren per dag rijlessen. Voor je kunt starten met een spoedcursus moet je in bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


 

FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €47,50,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur. Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen.

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen