Settings

Rijschool Hilversum

Haal je rijbewijs bij Rijles Academy !

Je autorijbewijs halen doe je bij Rijschool Hilversum . Je kan bij ons zelf bepalen wanneer en hoe vaak je rijles volgt. Als je op school zit of je werkt dan kun je er ook voor kiezen om in de avond te lessen tot 20:00 of je kunt in het weekend lessen, want wij zijn 7 dagen per week open. Meestal wanneer je begint met je rijopleiding dan rijden we een uur en dan stappen we over naar anderhalf uur of een blokuur (120 minuten).

Onze Voordelen !!!

vinkje

Gratis Proefles !

vinkje

Hoge slagingskans

vinkje

Altijd dezelfde instructeur

vinkje

Gespreid betalen mogelijk

vinkje

Staat garant voor kwaliteit

vinkje

Uniek Aanpak

Rijschool Hilversum

2todrive

Direct starten met rijlessen !!! Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met je theorie examen. Vanaf 16,5 jaar mag je starten met autorijles. Vanaf 17 jaar mag je rijexamen doen

RIJLES VANAF 16,5 JAARfaalangst

Faalangst of Rijangst? Geen Probleem bij Rijles Academy . Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en helpen jou graag om van je rijangst af te komen.  

FAALANGST / RIJANGSTopfrissen

Met plezier weer aan het verkeer deelnemen. Jij bepaalt zelf hoeveel Lessen jij neemt . In overleg met de rijinstructeur; maar uiteindelijk ben jijzelf degene die beslist.

OPFRIS CURSUS / LESSENSPOEDCURSUS RIJBEWIJS

Snel je rijbewijs halen met onze Spoedcursus ! je kan meerdere rijlessen per dag en week nemen. Een spoedcursus rijbewijs is handig als je snel je rijbewijs wilt halen. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen