Settings

Rijschool Huizen

De Beste rijschool van Huizen!

De beste rijschool van Huizen, zo snel mogelijk je rijbewijs halen doe je bij Rijles Academy. Wij staan ​​garant voor hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Je kunt niet alleen bij ons terecht als je rijles in Huizen wil volgen. Wij geven ook les in Hilversum, Bussum, Naarden, Blaricum, Laren , Eemnes, Baarn , Almere en nog veel meer. Staat je gemeente er niet tussen , neem dan even contact op. Volg je rijles in één van deze plaatsen, dan halen we je thuis op voor je rijles en brengen we je natuurlijk ook weer terug. Je kan kiezen voor Losse Lessen of voor voordelige pakketten.

Waarom Rijles Academy ?

vinkje

Gratis Proefles !

vinkje

Rijles vanaf 16½ jaar

vinkje

Altijd een vaste instructeur

vinkje

Betalen in termijnen mogelijk

vinkje

Rijles op examenlocatie

vinkje

Spoedcursus mogelijk

Rijschool Huizen

2todrive

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met het volgen van autorijlessen. Ook mag je met 16,5 jaar een tussentijdse toets afleggen. Voorheen was de minimumleeftijd 18 jaar.

RIJLES VANAF 16,5 JAARFaalangst 

Heb je extra begeleiding nodig ?Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met Faalangst – Rijangst of ADHD, Autisme. Plan snel je proefles in !

FAALANGST / RIJANGSTopfrislessen

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet in de auto gereden. Heb je moeite met bepaalde Verkeerssituaties. plan dan zo snel mogelijk een Proefles !

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus Rijbewijs

Je kan bij ons heel snel je rijbewijs halen. Je kan er voor kiezen om elke dag een paar uur te lessen en meerdere keren per week. Een spoedcursus rijbewijs is handig als je snel je rijbewijs wilt halen. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen