Settings

Rijschool Baarn

Haal je rijbewijs in één keer!

Op zoek naar een rijschool in Baarn en omgeving met een hoog slagingspercentage? Bij Rijles Academy staat kwaliteit bovenaan! 

Kwaliteit

Bij Rijles Academy staat kwaliteit centraal waardoor jij in één keer kan slagen voor jouw rijexamen. Daarom hebben wij ook een hoger slagingspercentage dan Anderen . Wij stoppen veel energie en begeleiding in een leerling. Je kan al lessen van 60 minuten voor slechts € 45,- !!

Rijlespakketten

Als je kiest voor een van onze lespakketten dan krijg je extra korting op je rijles. Tijdens de eerste gratis proefles wordt ingeschat hoeveel lessen je nodig hebt om in één keer jouw rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij jou past.

Rijschool Baarn

2todrive

Sinds 1 november 2011 is het mogelijk al vanaf 16,5 jaar te starten met het volgen van rijlessen! Praktijexamen afleggen voor rijbewijs B kan vanaf je 17e. Tot je 18e mag je onder begeleiding van een coach rijden.

RIJLES VANAF 16,5 JAARfaalangst rijlessen

Bij Rijles Academy in het Gooi en Vechtstreek hebben we veel ervaring in het  het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.  

FAALANGST / RIJANGSTopfriscursus

Een langere periode geen auto hebben gereden — Bepaalde onderdelen extra willen oefenen, zoals parkeren of rijden op de snelweg — De verkeersregels en/of borden niet meer helemaal beheersen. Neem Opfrislessen !!

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus rijbewijs

Supersnel je rijbewijs halen in het Gooi en omstreken? Geen probleem. Bij Rijles Academy volg je een versneld rijopleiding met meerdere lessen per dag /week . Zo ben je in no-time klaar voor je praktijkexamen bij het CBR. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen