Settings

Rijschool Almere

Betrouwbare en betaalbare rijschool!

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare Rijschool die ervoor zorgt dat je op een veilige, ontspannen en gezellige wijze je rijbewijs behaalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom Rijschool Almere ?

  • Gratis Proefles !!!!
  • Vaste instructeur
  • Hoge slagingspercentage
  • Deskundige instructeurs
  • Rijopleiding op maat
Rijschool Almere

2todrive

Met 2toDrive is het mogelijk al vanaf 16,5 jaar te starten met het volgen van rijlessen. Als je 17 bent mag je officieel rijden met een begeleider. vanaf 18e mag je zelfstandig

RIJLES VANAF 16,5 JAARFaalangst 

Faalangst of Rijangst? Rijles Academy in het Gooi en Vechtstreek is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. 

FAALANGST / RIJANGSTRijles Academy

Effe opfrissen,heb je lang niet auto gereden Heb je moeite met bepaalde Verkeerssituaties.Wij kunnen een Les voor je samenstellen op maat. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

OPFRIS CURSUS / LESSENRijschool Almere

Snel je rijbewijs halen? Bij Rijles Academy krijg je met een spoedcursus meerdere rijlessen per dag en week. Een spoedcursus rijbewijs is handig als je snel je rijbewijs wilt halen. 

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


 

FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen