rijles baarn

Beste rijschool Baarn. U kunt kiezen voor een voordeelpakket of voor losse lessen. je kan al rijden voor €47,50 per uur. U kunt ook vrijblijvend profiteren van onze gratis rijles! Informeer naar de voorwaarden hiervan.

klik voor onze tarieven

U kunt zelf of samen met uw instructeur afspreken of u 1 uur of anderhalf of een blokuur wilt rijden.

rijschool hilversum
goedkoop rijles in Bussum

Rijles baarn spoed

Met onze spoedcursus haal je jouw rijbewijs al in een paar dagen of weken. Bij Ons krijg je met een spoedcursus meerdere rijlessen per dag en week. Wij raden aan te starten met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door onze rijinstructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben op basis van je capaciteiten, zoals voertuig controle en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de spoedcursus op basis van jouw agenda en beschikbaarheid.

Rijles baarn Faalangst

Faalangst Rijlessen

Wil je graag je rijbewijs halen maar zit die vervelende faalangst je in de weg? Niets is zo vervelend als faalangst voor je rijexamen. Je blokkeert, klapt dicht, je hart gaat te keer. Dit gebeurt vaker je bent zeker niet de enige. wanneer Je hebt geoefend om het zover te brengen. weet je dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Komt je dit bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat jij op een ontspannen manier leert autorijden door middel van een geduldige en persoonsgerichte begeleiding. Op deze manier krijg jij zowel de auto als de zenuwen geheel onder controle. Onze faalangst rijlessen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Maar ook wat je nog moet leren.

https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/faalangst-rijexamen.htm

Rijles Baarn rijangst

EFFE OPFRISSEN , heb je lang niet auto gereden of heb je Rijangst , wij helpen je hier door heen. Heb je moeite met bepaalde Verkeerssituaties zoals snelweg of met bijvoorbeeld Parkeren. Wij kunnen een Les voor je samenstellen op maat. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

rijschool hilversum rijangst/faalangst
rijschool Bussum rijangst/faalangst
  • Rijles Academy

Leave A Comment

slide-2