Settings

Rijschool Weesp

Haal snel en in één keer je autorijbewijs bij Rijles Academy

Bij Rijschool Weesp kun je uitstekende service en kwaliteit verwachten.

Gratis Proefles !

Kies je voor een proefles bij Ons , wij kunnen je na de Proefles direct inzicht geven in je rijvaardigheid! Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en kunnen wij je adviseren over welk rijlespakket het beste bij je past. je kan natuurlijk ook kiezen voor losse lessen.

Lesgebied

Om de beste kwaliteit van onze rijlessen te kunnen garanderen, heb je bij ons elke les een vaste rijinstructeur en altijd een moderne auto. Rijles Academy haalt je voor elke rijles op. We hebben voor onze leerlingen vanuit Amsterdam – Weesp of Almere een afhaalpunt dat zijn de stations Naarden-Bussum of Hilversum, dit doen wij omdat wij in het ( examengebied CBR Eemnes) willen lessen.

Rijschool Weesp

rijles vanaf 16,5 jaar

Wanneer je 16 jaar bent, mag je starten met het halen van je theorie examen. Als je 16,5 jaar bent, mag je rijles gaan volgen en als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. Als je je rijbewijs hebt gehaald, dan moet je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach en daarna mag je zelfstandig de weg op.

RIJLES VANAF 16,5 JAARFaalangst of Rijangst?

Bij Rijles Academy hebben tot nu toe alle leerlingen hun rijbewijs gehaald. ook Leerlingen met faalangst , autisme en ADHD hebben bij ons het rijbewijs gehaald. Ook jij zal op je gemak gesteld worden door onze eerlijke en vriendelijke rijinstructeurs.  Ook jij gaat slagen voor je rijbewijs bij Rijles Academy.

FAALANGST / RIJANGSTEffe opfrissen

De opfriscursus wordt speciaal afgestemd op jou. Dat wil zeggen dat je zelf je tempo bepaalt op de onderdelen die je wilt oefenen. Binnen korte tijd zit je weer met vertrouwen achter het stuur. Er zijn geen verplichtingen. Overweeg je een opfriscursus autorijden, schrijf je dan snel in.

OPFRIS CURSUS / LESSENspoedcursus rijbewijs

Wil jij ook snel je autorijbewijs halen in Het Gooi en Omgeving ? Wil jij ook snel je autorijbewijs halen? En wil je een snelcursus autorijbewijs volgen in je eigen regio? Bel of app vrijblijvend 06 – 53 68 97 76, of vul het contact formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS


FAQ , De Meest Gestelde Vragen?

 Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.


Bij ons duurt een lesuur 60 minuten , 90 minuten of 120 minuten

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

De prijs van een rijles van 60 min. is € 50,00. De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Bij het Overstap of Vervolg Pakket is een rijles zelfs €45,-.Bij het Startpakket is het €48,- per uur.Bij het Compleet Pakket is het €46,- per uur.

Nee. Maar ons advies is om je theorie-examen wel voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR  is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren!

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. 

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen