Settings

Autorijschool

Haal snel en voordelig je Autorijbewijs bij Autorijschool  Rijles Academy !

Autorijschool Rijles Academy , Snel je autorijbewijs halen doe je bij Rijles Academy. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je rijles volgt. Je kunt bij ons lessen wanneer het jou uitkomt. Ook in het weekend en ’s avonds, want wij zijn 7 dagen per week open van 09:00 tot 20:00 uur. je kan kiezen uit een 1 uur , anderhalf uur of een blokuur (120 minuten)

 Je bent bij Autorijschool Rijles Academy aan het juiste adres! Al jaren geven we rijlessen aan tevreden leerlingen die veilig en zelfverzekerd de weg op mogen. Wij geven rijlessen in het Gooi e.o. Bij onze rijschool ben je verzekerd van rijlessen van kwaliteit. Je bent welkom om het zelf te ervaren, vraag nu een proefles aan!

Wij zijn flexibel en dat houdt in dat jij bepaalt wanneer je wilt lessen. je kunt de hele dag door lessen, ook in de avond of in het weekend ook kan je worden opgehaald en afgezet waar jij wilt.

Je wordt voor je rijlessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Na elke auto rijles krijg je feedback van je Instructeur. De rijles duurt 60 minuten en kun je elke dag plannen. je kan natuurlijk ook 1,5 uur rijden of een blokuur

Autisme/ADHD/Faalangst

Bij Autorijschool Rijles Academy hebben wij Rij-instructeurs die ervaring hebben om rijlessen te geven aan mensen met Autisme/ADHD en faalangst.

Bij onze rijschool kun je kiezen uit lessen van 60, 90 of 120 minuten. De keuze is aan jou: sommigen willen liever 60 minuten les, terwijl anderen graag wat langer rijden. Ook is het mogelijk om meerdere uren per week rijles te krijgen.

Kijk voor meer informatie verder op deze site, of bel 0653689776

Autorijschool

zie pakket TARIEVEN

voor meer info examen of TTT zie de site van CBR

begin met chatten !
Hulp Nodig ?
Hoi, Kan ik je helpen